• Rechtstreeks bij Nederlandse maker
 • Gratis levering aan huis
 • Maatwerk of advies? 038-2063009 (ma/vr)

4.9Google reviews

  Contact


  Veelgestelde vragen

  1.1 Kan ik de tv meubels ook ergens in het echt bekijken?

  Ja dat kan. Je kunt de tv meubels bij ons op afspraak in Kampen of Lijnden (A'dam)bekijken. Bij deze showrooms staan meerdere varianten per serie ter bezichtiging. In Kampen zijn wij geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. In Lijnden (A'dam) zijn wij geopend op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00. Je kunt via de website een afspraak maken voor een bezichtiging, onze contactgegevens zijn hieronder vermeldt.

  Maak hier online een afspraak.


  Onze adresgegevens:
  Werfweg 1
  8263 BD in Kampen

  Tokyostraat 17S
  1175RB Lijnden (A'dam)

  0527-305022

  2.1 Welke maatwerk mogelijkheden zijn er?

  In de basis maken we alleen de modellen die op de website staan afgebeeld. Deze modellen zijn vervolgens op maat en naar je eigen wensen te wijzigen. Op deze manier hoeft het meubel niet volledig opnieuw ontwikkeld te worden en ben je verzekerd van een goed doordacht design. Door deze efficiënte werkwijze kunnen we de meubels ook scherp aan blijven bieden. Welke aanpassingen er precies mogelijk zijn lees je hieronder.

  Lengte Style serie
  Minimale lengte is 80 cm tot max. 275-300 cm afhankelijk van het model.

  Lengte Ambiance en Excellent serie
  Minimale lengte is 80 cm tot oneindig. Modellen langer dan 400 cm worden gemaakt uit 2 delen, waardoor een klein naadje zichtbaar zal zijn in het bovenblad (heel subtiel). De fronten lopen dan mooi door.

  Diepte en/of hoogte alle modellen
  Diepte buitenmaat: min. 25 cm en max. 50 cm 
  Hoogte buitenmaat: min. 22 cm en max. 40 cm (met deuren tot ca. 80 cm) 


  Kleppen, speakerdoekkleppen, enkele lades, dubbele lades of een open vak
  Standaard worden al onze meubels met kleppen uitgevoerd. De klepverdeling is aan te passen naar jouw specifieke wensen. Zo is er afhankelijk van de serie het volgende mogelijk. 

  •  Open vak (style serie)
  •  Open vak een lade eronder (Ambiance en Excellent serie)
  •  Speakerdoekklep (Ambiance en Excellent serie)
  •  Enkele lade (alle series)
  •  Dubbele lades (alles series)

  Wil je een maatwerkmeubel? Neem dan contact met ons op.

  Specifieke kleur
  De modellen uit de Style serie zijn alleen verkrijgbaar in de getoonde varianten: Zwart eiken, sage green en wit. De Ambiance en Excellent modellen worden standaard gespoten, hierdoor zijn deze modellen in elke Ral-kleur verkrijgbaar.

  2.2 Kan het meubel ook staand (niet hangend) uitgevoerd worden?

  Ja dat kan. Wat veel voorkomt is dat we het meubel op een terugliggende plint plaatsen. Wij maken dan een plint van ca. 6 cm hoog in dezelfde kleur als het meubel, het is mogelijk de plint te verhogen tot 10 cm. De kosten van de plint zijn afhankelijk van het meubel. Neem hiervoor contact met ons op.

  Het is ook mogelijk het meubel op pootjes te leveren. Hiervoor kun je contact opnemen via de mail.

  3.1 Gaat het signaal van mijn afstandsbediening door de kleppen?

  Nee, over het algemeen niet. De meeste afstandsbedieningen van elektrische apparaten als een televisie en een stereo werken door middel van een infraroodsignaal. De afstandsbediening dient dan zonder tussenkomst van obstakels de apparatuur te kunnen bereiken. 

  Nieuwe afstandsbedieningen

  Tegenwoordig werken veel providers en merken met afstandsbedieningen die werken op bijvoorbeeld bluetooth. Deze afstandsbedieningen komen wel vaak door de normale kleppen heen. Laat je hierover goed informeren bij je provider of verkopende partij.

  Geschikte modellen
  Daarom bieden we in de Style serie modellen aan met open vak, waarbij de apparatuur niet achter een klep of deurtje hoeft te staan. Daarnaast hebben diverse Excellent modellen speakerdoek fronten. Hier komt het signaal van de afstandsbediening doorheen en kun je er ook nog je geluidsinstallatie achter verwerken.

  Alternatief voor je televisie: CI-kaart
  Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze kun je rechtstreeks plaatsen in een daarvoor geschikte televisie. Een CI+ televisie heeft een ingebouwde digitale kabeltuner (DVB-C) waarmee deze digitale tv signalen ontvangt. 

  Alternatief voor al je apparatuur: Infrarood-verlenger
  Door het IR-oog aan te sluiten op jouw ontvanger kun je deze bedienen met je afstandsbediening. De ontvanger kan netjes, uit het zicht weggewerkt worden in het tv meubel.

  4.1 Wanneer wordt mijn tv meubel geleverd?

  Op het moment dat het meubel gereed is voor transport krijg je hier bericht van per mail waarna de transporteur telefonisch contact opneemt voor een leverafspraak. De avond voor de levering ontvang je ook nog een e-mail met het tijdvak waarin het meubel geleverd wordt. 

  Op het moment van levering ben ik niet thuis, wat nu?
  Als je op de leveringsdatum niet aanwezig kunt zijn, kun je dit aangeven bij de transporteur. Lukt dit niet? Neem dan contact met ons op. Wij zullen indien mogelijk een nieuwe afspraak met je maken voor levering, doe dit wel tijdig! Ook is het mogelijk om een 2-mans transport in te plannen indien je niet in staat bent de koerier te helpen met uitladen.

  4.2 Kunnen jullie het meubel bij mij thuis ophangen?

  Nee helaas. Wij hebben onze meubelmakers hard nodig in onze werkplaats bij de productie van de tv-meubels. Zelf ophangen is overigens niet moeilijk, je kunt via de website of mail een ophanginstructie aanvragen. Mocht je tijdens het ophangen van het meubel op problemen stuiten dan geven wij uiteraard graag telefonisch advies.

  4.3 Moet het meubel nog in elkaar gezet worden?

  Nee, het meubel wordt als één geheel volledig in elkaar geleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is het meubel ophangen. Afstellen van de fronten doen we bij ons in de werkplaats. Het kan voorkomen dat je na het ophangen van het meubel de fronten nog iets bij moeten stellen. In dat geval kun je hieronder een eenvoudige instructie downloaden.

  Instructie voor het afstellen van de fronten
  Instructie voor het afstellen van de lades

  Laat een reactie achter

  * Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen